Tjugotre:tolv.

Åååh, imorgon åker vi hem! ;(
Fast det är lite skönt, faktiskt. Man saknar ju vännerna, och börjar bli lite less på att dela dator med familjen, byta hotell var och varannan dag och inte kunna säga att man har tjock rumpa. 
...för man har typ inte rätt att säga att man har stor rumpa här, tihi.

I alla fall.
Idag har vi varit på Sawgrass Mills för sista gången, så jag passade på att köpa sex t-shirts, ett par shorts, en kjol, två spel, tre par skor (två par Converse <3) och... Öh... Två halsband. 
Tihi, jag slänger kanske in bilder någon gång i helgen (eftersom vi kommer hem på fredag, typ. Härlit, åka klockan halv sex på torsdagen, landa i Sverige klockan 14 på fredagen typ, haha. Fast då är ju tidzon inräknat, haha.)
Men... Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Jag saknar er? ;_;<33333333


Bjuder på en av mina favorit Charlie-videos, tihi. Puss <3

Like it's quidditch.


That's awesome.

Solen skiner i Sverige också...

-Gästblogg-
Igår och idag har solen gassat över oss stackars solskygga svenskar(och diverse vana invandrare(det där låter lite rasistiskt...jag är inte rasist)). Det är så varmt att überkorta jeansshorts och en tunn disney t-shirt från New York får en att svettas. Bästa sättet att inte bli för varm är att sitta inne och lyssna på Sophie Ellis-Bextor
Därför ska dagen tillbringas på badhuset med Sfi och kanske Vera om hon hittar en bikini. Där kommer också en viss kille vara som försöker haffa mig(han är snygg men lite yngre...ganska rolig också.) och några andra välmusklade killar. Förhoppningsvis rör de på sig och showar off sina kroppar eller strular med mig, inte så noga med vilket de gör.
Ska nog äta en isglass där...och leka lite med den... väldigt oskyldigt så klart.
Ska försöka hitta en stor handduk som man kan ligga på nu, jag är faktiskt mycket snygg när jag ligger ner i bikini.
Ego.inlägg.ja.inte.okej.
...fastjo C:

Nytt hotell! ..igen. Och massor av fina saker! :D

Alltså, vi har typ bytt hotell en miljon gånger nu, bögbögbög.
Okej, tre gånger, men ändåååååå..! Först bodde vi på ett rätt så trist hotell i ett par dagar när vi kom hit, sen åkte vi ju till Orlando, och då bodde vi på awesomehotell #1, och sen kom vi tillbaka till Ft. Lauderdale och hamnade på ett skithotell >:( Men nu har vi bytt igen, och det här är faktiskt jättebra :)
Och det är typ tio meter till poolen, ngehehe.

Men igår åkte vi iväg till något random place i Miami, och jag hamnade på Victoria's Secret-rean igen, haha. Så nu har jag tre finfina presenter till Lawliet, Sfi och Da Greta Chen, fincheyerna :>
...och tre finfina body-prudukter och fyra finfina sminksaker till mig, MAHA! Jag slänger in bilder på allihop, bara för att jag uppdaterar så dåligt och ni ska få någonting finfint att titta på en stund i alla fall :) Mina fincheyer kan ju funderar på vad som är till vem, hehehehehe. Evil jag är ibland.
(Teven nyss; "IT'S NOT JUST A FALCON - IT'S A ROCK N' ROLL FALCON!" That's random.)

Finfina sminkgrejer (2 ögonskuggor, bronzer och lipsgloss, tihi), "Love Spell" shimmer mist, "Cupquake" body glimmer swirl cream, "Wild Scarlet" refreshing body mist, "Wild Scarlet" ultra moisturising hand and body cream, "Ravishing Love" eau de toilette spray, "Strawberry and Champange" refreshing body mist (Allting från Victoria's Secret)
En Horrocrux (medaljongen), The Unofficial Harry Potter Cookbook, Go Ask Alice, The Chronicles of Narnia (Allting från Barnes & Noble)

Jeppjepp. Och idag köpte jag grejer från Ikea, haha. Fint. 
Men pusshej alla barn, vi ses ju på fredag, typ. Åhh, jag åker snart hem igen :C
<3

i'm always wrong but you're never right

-gästblogg-
tjenixen!
bullen här igen, tänkte bloggeliblogga lite åt felicia! nu har jag inte hört från henne på ett tag men av bilderna hon lägger upp ser hon ju ut att leva livet, och nej jag är inte alls avundsjuk...
just nu ligger jag ialf och kollar på vänner, oh the awesomeness. jag försöker lägga in lite klipp från vänner men youtube är tjurigt så här kommer några länkar:
http://www.youtube.com/watch?v=0DEZuwXpP9E
http://www.youtube.com/watch?v=DqwzvtjeYBQ
http://www.youtube.com/watch?v=LVqLRbwlAhg
hahahahah kolla mest på den sista, så jävla bra! hoppas ni har lite roligt här i regnet. pussen!!

Tillbaka i Ft. Lauderdale.

Som ni kan se i rubriken så är familjen tillbaka i Fort Lauderdale (Miami, typ), och första dagen har tillbringats vid poolen/stranden och sedan på Sawgrass Mills och biografen, haha.
Sol och bad på förmiddagen - myys! Och man börjar till och med se lite bikinirand, mähä. 
Shopping på eftermiddagen - väska, plånbok, strumpor och ett par shorts från Guess. Haha, hela min familj har blivit sådana märkesbögar - mamma äger numera ett par Ralph Lauren-skor och ett par Tommy Hilfiger-shorts, jag har Guess-shorts, Reef-skor och... well, massor av saker jag inte kommer på nu >:(
...Victoria's Secret behåar!
Och så blev det bio med bror på kvällen då :> X-men - First Class (höhö, jag är för lat för att klistra in YouTube-rutan i blogginlägget, haha). Och den här gången tog jag en stor läsk, och den var verkligen stor O.O
Jag kanske inte sa det, men vi var på bio när vi först kom hit också (innan vi åkte till Orlando :o) och såg Super 8. Egentligen ville vi bara se den för att den inte har premiär i Sverige förr än någon gång i Juli, typ, mähähäh.

igår köpte finmamma en finbok också :> Smokin Seventeen, den sjuttonde Stephanie Plum-boken! ^-^ Då blev jag lite glad, faktiskt. Fast nu har jag läst ut den, hmm... 



Och så vill jag passa på att kommentera det tidigare inlägget lite grann;
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaw ;_; <3
Mer orkar jag inte just nu faktiskt - och så finns det inte så mycket mer att säga :C 
I love you, baby (L)

Tihi, nu ska jag... öh... dricka Mojito och läsa Nora Roberts :3 
Toodles! ^-^

Vi är dubbla.

-gästblogg-
Den wow-spelande tjejen med killsmak som ska förbättras är tillbaka.
Flicia(mitt smeknamn på Felicia Palm som styr denna domän).

Vi har ett lite speciellt förhållande. Om du och jag vore tillsammans som flickvän&flickvän så skulle vi vara ett sånt där par som gjorde slut och blev ihop ungefär varannan vecka.
Du är en underbar flicka som jag kan sitta på golvet i ett provrum med i bh och jeans och leka ankor.
Men du är också samma tjej jag såååå lätt kan bli arg på. Vi ÄR divor/attentionwhores/whatever och får inte alltid plats i samma skola. Men ändå så är jag så galet glad med dig i ett litet provrum.
Det är så dubbelt att jag faktiskt tycker om(älskar) dig ännu mer.
Du är den som jag vill skrika på och den jag bara vill krama i evigheter.
Vi är antagligen alldeles för lika varandra min raring<3

Slut på Orlando!

Imorgon åker vi tillbaka till Fort Lauderdale...
...vilket känns lite sadface, men jag överlever nog, haha. Vi har haft några fina dagar här i Orlando, och den sista (idag) spenderades på Universal Studios - tredje och sista dagen. Och nu fick jag äntligen köpa lite Harry Potter saker, men tyvärr var ju allting så äckligt dyrt... Och så fanns det inga time-turners >:C Eller The Quibbler. Så det gjorde mig lite ledsen, och jag visste verkligen inte vad jag skulle köpa med mig hem till älsklingssofie :c 
Och jag har inte ens köpt någon trollstav! För en trollstav kostade typ... 25/30 dollar. Vilket är dyrt.

I alla fall. Jag har ändå slängt bort lite stålar på onödigt skit (jag köpte till och med en ask med Bertie Bott's Bönor, men tyvärr hade jag ingen lust att punda ut ytterligare elva dollar för en åt Lawliet. Förlåt :c Men du får smaka av mina <3), så jag lägger ut lite bilder här nere C: 

Och så vill jag passa på att tacka finaste flickorna som gästbloggar lite åt mig eftersom jag har lite svårt att ta mig tid att skriva massor av långa inlägg :) Ni är bäst (haha, b for best, b for best, b for best... Ni har ingen aning om vad jag dillar om. Världens bästa busschaufför <3)

B for bilder!













Vykort (det fanns bara två sorter, så jag tog två av varje :>), fjäderpenna, bokmärke, kortlek, Bertie Bott's Bönor, slips, t-shirts, armband från Hard Rock, oooooch... Sofies present! :)
Fast hon ska inte vänta sig för mycket, haha. Jag ville inte spendera asmycket pengar på henne eftersom jag vill ha pengar kvar till objektiv och mer kläder och shit.

Men nu ska jag tralla in i duschen och lämna datorn till Kimmy - så puss på er
<3

spit it out cause i'm dying for company

-gästblogg-
tjenixen!
bullen här! tänkte gästblogga lite när felicia är i hamburgerland (har ni inte läst georgianicholson-böckerna är ni töntar)
felicia lever ju livet borta i amerikattt. ni fattar inte hur uppskruvad hon har varit för harrypotter-världen och sawgrass mill osvosvosv. ehhe. men längtar jävligt mycket tills hon kommer hem<3 för det första så saknar jag henne, för det nadra vill jag ge henne hennes present från rom och för det tredje vill jag se vad hon har köpt till moii :3 hehehehhehehehhehe.
men anyway, nu ska jag fortstta kolla på vänner säsong ett, den är så bra<3 peace out!

Livet leker.

Jag funderar på att faktiskt sluta med mina vackra musikrelaterade titlar även när jag kommer hem - det är lite roligt att skriva någonting vettigt för en gångs skull, faktiskt, haha. Även om jag inte är så bra på att skriva vettiga saker... Anyway.

Hur kommer det sig
att svenska ungdomsfilmer alltid har något "seriöst" tema? :o I taket lyser stjärnorna -cancer. Fjorton Suger -våldtäkt. Hipp Hipp Hora -the power of rumors, and the power of alkohol, såklart. Fucking Åmål -utforskandet av egen sexualitet(? Det var rätt länge sedan jag såg den, haha)
I alla fall. Sen är ju filmerna roliga också, de sätter en humorisk spinn på ett allvarligt ämne - vilket kan vara både posetivt och negativt, förstås - men varför tar de ens upp sådana "seriösa" ämnen? Jag menar, amerikanska filmer är mycket mer lättsamma - hur många likadana chick flicks har vi inte sett i våra dagar? Alla med en liten oväntad spinn. Twilight -stalkervampyrer. 17 again -snubbe blir sitt unga jag igen. Harry Potter -tonårstrollkarlar som springer runt i klädnader och ropar "Avada Kedavra!". Förlåt, jag älskar Harry Potter.
Haha, jag har ingen aning om vad jag babblar om egentligen - jag kom bara att tänka på det. Fina exempel jag kom med också, haha.

Men hur är livet i Hamburgerland, kanske ni undrar just nu? Även om jag fortfarande inte ens har ätit en hamburgare, haha. Fast idag åt jag min första pizza, möhöh. 
Nejmen, idag var vi på Universal Studios igen - jag bifogar ett par bilder här nere tror jag - och den här gången åkte vi faktiskt lite mer skojiga saker. Min favorit var nog The Simpsons, då man satt i en bild och glodde på en animation på en skärm, typ. Det var ganska häftigt. 
Och så var vi ju på The Wizarding World of Harry Potter också, förstås, men det var väl typ likadant som i torsdags, så det finns ju inte så mycket att tillägga. Och så var vi på Shrek 4D, och The Amazing Adventures of Spiderman. Shrek var alltså en kort 3D-bio, där det sprutade lite vatten på en, och stolarna skakade och gungade, haha. Ganska spännande, faktiskt. Och Spiderman var en lite berg-och dalbana där man skulle leka nyhetsreporter och hamnade mitt i kailbaliken bland superskurkarna, och blev såklart räddad av Spiderman, haha. 

Men ni får ha det bäst (b for best, b for best, b for best (busschaufför, haha)), så ska jag ha detsamma! Puss och fisk <3


Snygging i nyinköpt solhatt i cowboystyle!


Butterbeer, tihi! <3

Va falls?! En till?!?!

-gästblogg-
Jupp, en till bad girl som smyger omkring här i gästbloggartrakten.

"Bad boys bad boys whatcha gonna do when we come for you"

Enligt mig så skulle bad boysen npg bli ganska glada om jag kom efter dem... (a)
Jag har ju ganska inte så bra killsmak.. MEN(!) det ska det bli ändring på har jag bestämt och min riddare ska hjälpa mig på vägen! Jag ska nämligen(förhoppningsvis) börja på Enskilda nästa år(bästa gymnasiet i ny-kö-piiiing) och där finns det:
  • snygga killar
  • som är ordentliga killar
  • och "ringer istället för att smsa"-killar
  • killar som förhoppningsvis inte är bad boys
  • långa killar.
Och listan ovanför är killar jag ska satsa in mig på.
Alltså inte såna som har psyk relaterade problem, slåss, super(dricka är okej), röker på osv osv osv osv osv.

Nog om något vi tekniskt sett kan leva utan och till viktigare saker.
Nämligen...
Hmm...
Vi tar World of Warcraft!(surprice)

Igår laddade jag ner och började spela WoW(som det ofta förkortas). Jag är där en(nu level 15!! :D) human mage, och det går faktiskt ganska bra, tror jag.
Jag får hjälp(ofc) och idiotförklaras(ofc) av vår allas Alberto(tack) jämnt och ständigt! 
Men jag är faktiskt okej med idiotförklaringarna för vissa saker fattar jag bara inte, men jag pinnar på ändå!!
Ikväll ska jag förhoppningsvis hjälpa Alberto att komma upp i levlarna(plural? :S) för han var typ på 11 igår och vi ska köra dungeons tillsammans. Wopidoo!

(en bild på mitt öga.(Nähe?!))

Nu har jag(ni vet dock fortfarande inte vem jag är) gästbloggat färdigt(för idag)!

Adios amigos!

The Wizarding World of Harry Potter!

Yep, idag har man besökt Universal Studios, och då också The Wizarding World of Harry Potter. Finally! Hur länge har inte jag väntat på det? Ohmygosh, liksom.
Men det var asfint. Massor av bilder håller på att laddas upp på facebook i skrivande stund, så ni får checka in där - men jag lägger ut ett par stycken här ändå! Så jag låter bilder tala för sig själv, mähäh.




Och jag vet att mina tidsinställda inlägg med 30 dagars-projektet tog slut, men ni får helt enkelt överleva ändå. Jag ska se om jag kanske kan hitta någon annan än Sofieälskling som också orkar gästblogga lite grann, haha. Eftersom jag faktiskt inte har så mycket tid över känns det som. 
Men imorgon blir det nog lite chill vid poolen större delen av dagen, så något inlägg borde det bli ändå. Kanske. Jag kanske delar med mig av lite bilder av mina fina smycket, och min nya fina THE WHO T-SHIRT (från Hard Rock Café, haha. Med autografer på baksidan, ngehehe :33)

I alla fall. 
Mer bilder finns på facebook om någon är intresserad, yepyep.
<3

Hjälpbloggarn Sofie

-gästblogg-
Var hälsade invånare på planeten ithania. Detta är Sofie, jag kommer i fred!
Eftersom att Felicia är på resa på planenten Awesome där hon shoppar MASSOR och ska besöka den södra delen av planeten som är Harry Potter världen! SÅ JÄVLA COOOOLT!
Jag tror att det var idag (torsdag) som dom ska åka dit men jag är inte säker....eller var det på fredag..jaja vi kommer nog ändå höra från henne när hon har vart där. Ni som läser här har ju sett dom fina kläderna hon har köpt (avundsjuk.se) och hört lite vad hon gör därborta så för att göra er lite mer avundsjuka så kan jag ju berätta att själv sitter man i Örebro i husvagnen och chillar :)  Jag vet, jag vet ni önskar att ni också skulle vara här men alla kan inte få det så skönt som jag xD
Nej men vi hoppas alla att Felicia har det roligt och skönt (somomhonintehardet) och vi hoppas hon snart kommer hem (medmassoravsakertillossallaxD) så vi får leka med henne :)
Innan jag går tänkte jag faktiskt lägga upp lite bilder :) kul va?...jag vet ^^
hihihi bara för att den är söt och för att hon är i Harry Potter världen :)

Dag fjorton.

En bild som påminner dig om gamla tider.



Dag tretton.

Du och någon klasskompis.
Visserligen går jag ju inte i någon klass just nu, OMGOMGOMGOMGOMG. Men om jag kommer in på Enskilda kommer ju Lawliet och jag gå i samma klass ett tag till, tihi. 



Dag tolv.

En bild på din vardag.


*gå knasigt*

Varm måndag (fast för er är det ju tisdag nu, maha)

23:32

Alltså äckligt varmt det har varit hela dagen, möhö.
Fast jag har typ gått runt i ett shoppingcentrum med luftkonditionering större delen av dagen. Fast nu har jag precis tagit ett mysigt kvällsdopp i poolen med mor och far. Alltså... Jag vet att ni är avis på att jag är i ett land där man bara randomly "Åh, vad varmt det är..." *fläkta med papper* "Kom, vi tar ett dopp i poolen!"
Fast det är ju rätt så mysigt med pool typ tre meter från dörren. MAhAHA, vad ni är avis nu.

I alla fall. Vi var på shoppingrunda hela dagen typ :) Så jag har införskaffat... fyra toppar, en bikini, en klänning, två behåar, ring, halsband och ett par shorts.
...jag kan slänga in lite bilder faktiskt :oooo <3


Linne med piratsvampbob på, muahaha. Och så står det "What arrh you looking at?" på det. Det är fint.
Köpt på Forever 21  <3


Har hoppat på "luftig, kort topp"-trenden, haha. Och så står det "Merci Beaucoup" på. Fint.
Köpt på... öh... Tre siffror, typ 7.9.5 eller något sånt, haha.


En till luftig, kort topp med lite random tryck.
Köpt på samma ställe som det förra :3 (Köp en - få den andra med 50% rabatt)


En fin t-shirt, mahaha. Det står "Ifyoucanreadthisuhavewaytoomuchtimeonyourhandssogetajob", vilket jag tyckte var lite fint.
Man21 från Forever 21. (Killavdelningen på Forever 21 :3)


En gullig, blommig klänning, med lite speshul rygg. Vilken jag lägger in en bild på här nere, haha.
Köpt på 2 b bebe.


Jag hade inte bilder på resten dock, men det kanske kommer fram imorgon eller något.
Men det var i alla fall ett par hotpants/shorts som det står "SUPERMAN" på, ett halsband med "glasögon" som hänge, en ring som ser ut som en leopard, en svart bikini och två behåar från Victoria's Secret. Enkla basbehåar i bomull, typ. Två för $50, mahahhahaha. Inte särskillt mycket.

Men nu ska jag titta på Family Guy för åttonde gången idag (haha, Family Guy visas hela tiden på teven. Det är fint.), kanske glo på Easy A och sen sooooooova. Det blir bra. 
Godnatt sötnosar <3

Dag elva.

En person du kan berätta allt för.



Och jag gillar hur jag lyckas hitta nya, störda bilder varje gång jag lägger upp någonting på min fina Mårten, tihi.

Sverige, Paris och Florida inom tjugofyra timmar.

Ohja, dramatisk rubrik.
Nejmen, nu har jag äntligen fått ta en dusch på hotellrummet efter tjugofyra timmars slit och släng. I kroppen är klockan o3:17, men här i Florida är den ju bara 21:17 ;)
Anyway. 
Ett par timmar flyg - mellanlandning i Paris - nio timmar flyg - en och en halv timme i bil där mor och far kör fel hela tiden - promenad genom staden - Frozen Lemonade till middag - dusch - och snart; Sooovdags. Men först måste Kim bli färdig i duschen så att jag kan hämta min lotion.

En sak som gjorde mig lite glad med flygbolaget är att de faktiskt hade helt okej mat :o Jag har fått tre flygplansmåltider, och alla var ganska goda :))
På flyget till Paris fick vi en fransk frukost bestående av blåbärsyoghurt, chokladmuffin, crossiant, apelsinjuice och svart kaffe. Trevlig överraskning för en trött flicka :3
När vi sedan satt på flyget till Florida så fick vi lunch - "Chicken, tomatoes, wheat berries with vegetables" (kopierat ur menyn, hehehe), och då fanns även vegitarisk lasagne som alternativ. Som eftermiddagsfika fick vi ost, Amarettimandelkaka, Citronpaj och kaffeeee. Mums.
Och så fick vi lite kyckling/pastasallad till middag, med äppelpaj till efterrätt - och till alla dessa måltider fick vi såklart också baguetter, möhöhöh. Gött.

Men nu måste jag slut, yep. Så puss på er, jag ska försöka höra av mig någon gång i framtiden! Det finns tidsinställda bildinlägg fram till... torsdag? Lördag? Ingen aning, någon gång.
PUSS <3

Dag tio.

Någon du tycker är väldigt snäll.


Bara för att jag gillar Sofies ":>"-face.

Och nu sitter jag förmodligen på ett plan till hamburgerland, så det här är ett tidsintällt inlägg, haha. (Yes, jag säger bara det för att jag blir lika stolt varje gång jag lyckas, haha)

Tell your boyfriend, if he says he's got beef, that I'm a vegetarian and I aint fucking scared of him.

( Don't trust me - 3OH!3 )

Don't trust a hoe, never trust a hoe, I won't trust a hoe cause a hoe won't trust me.

Eller något sånt, tihi. 3OH!3 ♥

Om typ tolv timmar lyfter planet. Taggad man är, haha. Och så har man ju typ 5000 kronor att spendera på vad man vill i USA - tack mor och far för 1000 kronor för redovisade steg, tack mormor för 500 kronor i födelsedagspresent och tack familjen Wisén för ytterligare 200 kronor i födelsedagspresent ♥
Haha. Taggataggataggatagga. Jag måste nog snart göra en spellista man tagg-musik (höhöhöhöhöhöhöhöhhö). Jag kommer dö. Jag kommer inte direkt sova någonting i natt eftersom vi åker typ 3.30 på natten, tihi. Sover jag någonting kommer jag bara vara tröttare på morgonen, liksom.

Och jag tänker köpa The Quibbler till finsofie ♥ Och lite godis. Bertie Bott's Bönor? Sugar Quills? Chokladgrodor? En egen Harry Potter kortlek? Det tror jag att Sofie skulle tycka om, haha. Fint.

Men. Jag är taggad. Och jag är taggad på Sawgrass Mills på måndag och tisdag, haha. Och sedan på bilresa på onsdag, hmm... OCH THE WIZARDING WORLD OF HARRY POTTER PÅ TORSDAG, OMGOMGOMGOMGOMGOMG. I alla fall så tror jag att det blir då :o
Fast egentligen vill jag ju helst vara där på lördag. Då är det ju årsdagen. Då har The Wizarding World of Harry Potter officiellt varit öppet i ett år. 
...och jag har längtat dit lika länge :3 Rauwr. ÅH VAD JAG ÄR TAGGAD!!!!!

Men nu ska jag ta och packa färdigt :3 Jag har fortfarande handbagaget att packa, yesyes. 
Sayonara losers! ^-^
(tihi, jag menade inte "losers" egentligen. Jag känner mig bara glad och dryg :3333333 Puss, ni vet att jag älskar er ♥)

Dag nio.

Någon i din släkt.
Haha, det känns som att det varit asmånga "släktbilder", hmm... Menmen!



Jag känner alltid att jag lägger ut så sexiga bilder :oo<3

Paaaaaacklista!

Tjohoo, jag sitter och skriver packlist, höhö. Men det känns som att jag glömmer massor av saker, hmm... 

"Shorts
linne
luftiga toppar (två stycken typ, haha)
något par tights
sommarklänningen, tihi
korta strumpor (så att man kan ha converse till shorts, tihi)
jeans?
Kunskapsskolan tröja ♥ (Bra för... Svala kvällar? :c Eller en kall flygresa, tihi)
Cardigan
badskjortan (den som är tunn och luftig och bra att dra över bikinin när man går och köper en dricka, typ)
converse (antagligen de svarta, haha. men kanske de lila istället..? för modligen inte de lila, höhö)
sandaler
någon liten handväska av något slag
Elias
Jesper
"pengar" (kontokort, hehehehehehhehehe)
bok
hårddisk
smink
linser
glasögon
hårgrejer
Nintendo DS
deo
laddare
Mr Melvin
penna (haha, cepebarn som skriver ned penna på packlistan)
ev. parfym
bikini? (frågetecken där eftersom... min bikini är för liten, höhö)
nagelgrejs
våtservetter (för att ta bort smink, tjohoo)
Solbrillor (mina Ray-Ban, haha. Äkta också, tihi)
smycken?
kortlek
tandborste (om jag inte skriver upp det så kommer jag glömma den, haha)

Hej hopp, jag som typ inte hade tänkt ta med någonting, hehehe. Men det blir säkert bra. Något jag har glömttttt? Äsch, jag kommer säkert på massor av saker under den där 20 timmar flygresan (eller under mellanlandningen i Paris, töhö). Men jag tänker inte glömma linserna den här gången. (In case you were wondering så glömde jag linserna hemma när vi åkte till Turkiet, haha. Det var lagom roligt med bad och shiet då)

Men godnatt mina små snusmumrickar (stvafel? Jag har aldrig skrivit det där i hela mitt liv, höh), vi ses imorgon (och då kanske jag fixar några tidsinställda inlägg, yepyep)


You are the one, the one who flies next to me - whispers "I'm scared - look out it's a willow tree!"

( Here In Your Car (Hellogoodbye Parody) - Ministry of Magic )

Egentligen hade jag tänkt slänga in ett inlägg igår, men jag orkade inte, plupp :o 
Kom hem typ.. strax innan elva? Så då tittade jag på O.C. istället, fnissfniss.
Men... Igår slutade jag grundskolan då. Det känns lite tomt, faktiskt. Fast man har ju haft fyra fantastiska år, och jag vet verkligen inte hur ett femte skulle kunnat toppa allt, haha. Och trots att allting känns sorgligt och jobbigt just nu, så har ju faktiskt tillvaron öppnats för nya äventyr - det är dags att växa upp och utforska resten av världen!
Och jag börjar med Florida då, haha. (På tal om det... Jag åker om 30 timmar!!!!!! (Ja, det var värt ett överskott av utropstecken, och ja, vi åker hemifrån klockan halv fyra på morgonen, fnissfniss.)) Och så finns ju småplaner på att åka tillbaka dit nästa vinter tillsammans med bästa Josefine, haha. Harry Potter-nördar på äventyr!

I alla fall. Jag kommer sakna Kunskapsskolan grymt mycket! Och alla fantastiska människor jag lärt känna. Och världens bästa handledare, Elin och Matilda! Och fina Elin fick oss att skriva brev till oss själva igår, som hon kommer posta om tre år. Och så fick man ju med ett fint litet personligt brev och ett vykort i betygskuvertet. För att hon vill höra ifrån oss någon gång under sommaren, haha. Fast jag funderar på att köpa ett vykort i Florida och skicka därifrån istället. Det blir fint.

Jaa... Nu har jag hållit det lite lättsamt. Men vet ni vad jag kommer sakna? Ät smygäta pepparkaksdeg i ett bås på övervåningen. Haha. Jag ville vara lite orginell där, eftersom alla andra babblar om att bli utskällda av Pia och sånt. Men jag kommer nog sakna att bli utskälld av Pia ibland också ;) 
Alltså, oj vilket långt cepeinlägg det här blev. Jag känner att jag har lite svårt att slänga ur mig vad jag egentligen känner just nu (därav ett allt ifrån seriöst brev till mig själv som jag skrev igår, höhö).

Men jag slänger in ett par bilder från igår här i alla fall. Ha det gött - jag ser till att blogga imorrn, tihi.


Söt bild :3


...mindre seriös bild.


Fin handledare bjöd på marängtårta :33


Fin Albert ♥

Dag åtta.

En person som du saknar.
Fast jag saknar ju alltid henne typ, haha. Fast nu kommer vi ju inte ses förrns typ augusti :'c


Söt tjej :$ Man blir ju alldeles avis.

Dag sju.

En bild som du aldrig lagt upp.
Inte här i alla fall, tihi :>



Dag sex.

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Josefine, tihi ♥

Tjohoo. Idag var det KSAB-galan, alltså "KunskapsskolanAB-galan" eller något sånt (Med andra ord - Kunskapsskolans friidrottsdag). 
Det var lite mys - mycket hängande på läktaren med fina människor.
Shit, i morgon kommer vara sista gången jag träffar vissa av dem ;_; Typ Albert, Hannes och Ludvig, till exempel :c Bög.
Men nu ska vi hålla oss glada! Imorgon är det skolavslutning, och slut på grundskolan! Och om fyra dagar åker jag till USA *liten gladdans*

Men nu ska jag duscha och måla naglarna. Hoppas att ni andra har det trevligt när ni gör er i ordning imorgon medan jag sitter ensam i mitt varma sovrum >:x

xoxo
(FNISSFNISSFNISS)

And that's why I'm wondering why you had to tell me what's going in your head, what's wrong.

( She Says - Howie Day )

Nu slänger jag in lite bilder från dagen (A-lags dag i hamnen, haha) innan jag trallar iväg till sängen :> Fint.


Sexig Sofie ;)


Lite ego nuva, tihi :3


Bara för att Jonatan ALLTID blir fin >:C Jag? Avis? Nejdå.

Puss och godnatt weirdos :> ♥


You didn't listen, you didn't hear me. When I said I want more I got no more, you weren't stealing me away.

( Not Enough - Avril Lavigne )

Felicia har tittat runt på hemsidor. Från butiker som finns på Sawgrass Mills. Så... Fina saker jag vill ha? :D



Fråååån
Nordstrom
Gap
Dervish & Banges
Disney
American Eagle
Banana Republic

Klicka på bilderna för att göra dem större!

Puss ♥

Dag fem.

En gammal bild på dig själv.



Rött hår, lugg och kajal. Äldre blir det inte ;D<3

Sen kan jag ju tipsa om det här inlägget om man vill ha äldre än detta ;3

Dag fyra.

En bild på en konstig tid i ditt liv.

Jaha... Det var ju... specifikt. Men... I'll give it a shot.



Hahahahahahhahahahahha. Nu blev det kanske inte en konstig tid. Men det blev i alla fall en konstig bild :> ♥

Living in diguise, a true wizard on the inside - not afraid of what he had to do, he was the bravest man I ever knew.

( The Bravest Man I Ever Knew - Ministry of Magic )

Fin dag, faktiskt. Även om jag inte gjort något speciellt.
Glodde på Bones. Pappa skrattade åt mig när jag började gråta för att Mr. Nigel-Murray dog >:C Det var faktiskt sorgligt. Haha, jag har blivit så läskigt sentimental hela tiden.
Jag hade tänkt måla naglarna :o Fast... Så började jag fixa en låda till alla mina läppglans istället :3 Det fick bli den fina asken från Egypten, tihi.
Hmm... Det känns som att allt är från andra länder nu för tiden... Snäckring från Hawaii, ask från Egypten. How exotic :3

Tihi, för att matcha min fina Ministry of Magic-rubrik så slänger jag in en Harry Potter-relaterad bild :> Fast inte just den bilden. För den har jag inte tagit. Hmm... Men The Bravest Man I Ever Knew-bilden kommer säkert komma någon gång i framtiden :> Det är ju trots allt ett av de finaste citaten i DH.



Puss ♥

Dag tre.

En bild på någon i din familj.

Höh... Jag har ju typ inga bilder på min familj, så det får väl bli en gammal...



...typ jättegammal *fnissfniss* 
Bror och jag :> Bror är sötnosen med lockigt hår och jag är... Mongot. Höhöh.

Jaja. Ha det äckligt.

Cause I need the fire and I need the smoke - my face in a smirk cause life is a joke.

( Bad Father, Bad Son - Von Benzo )

Okej, då börjar jag försöka länka via Grooveshark istället då, eftersom jag ändå aldrig använder Spotify längre, tihi :) 
Jag kom på nu när jag tittade igenom minneskortet att jag faktiskt har en bild på mig som inte är så gammal, så jag tänkte att jag skulle slänga upp den här istället då! Rufsigt hår och en kamera i ansiktet - fiint.



Jättevackert.

Idag gav min fina mor mig en gammal ring :> Jag gillar gamla smycken. Men den här ringen är egentligen inget spechul - och den är egentligen för stor för mig, så jag har den på tummen :$
Men den är ändå lite speciell, för den är tillverkad av snäckor och köpt på Hawaii, såå... Lite spechul? :3
Här får ni bild också :>



Tihi, har ni lagt märke till hur duktig jag har blivit på att lägga in bilder i mina inlägg? :> Det kanske blir lite mer intressant att läsa då också, haha.
Just nu håller jag på att göra rent en nagellacksflaska, så sen ska jag blanda eget nagellack :> Förhoppningsvis någonting som blir fint på skolavslutningen. Jag har inget nagellack att ha på skolavslutningen ._.
Först tänkte jag bara "fransk manikyr", typ. Fast mitt beigerosa nagellack var typ slut. Så det är den flaskan jag gör rent, hehe.
Alltså vad intelligenta mina inlägg blir ibland alltså. 
Egobild - någonting nytt - naglar. Felicia i ett nötskal.
Juste, jag hade ju tänkt slänga in en bild på armbandet jag fick av vännerna i födelsedagspresent. Hmm, jag har fortfarande inte tagit någon bild på det, haha. Jag känner att jag säger att jag ska ta bilder av saker, och så tar jag bilder på andra skumma saker istället (snäckring någon?). 

Jaja. Lev vidare på era lov nu.
...jag borde verkligen gå utanför dörren. Jag har inte gått ut sedan onsdags. Jo, förresten. Jag var ju och tog spruta igår. Annars har jag bara suttit inne :) 

PUSS FÖR I HELVETE.



Dag två.

En bild på dig själv.

Haha, ja, jag har inga särskilt nya, men jag kan slänga in någon ändå. Två sekunder...



Hm, fint. 
Men nu ska jag äta currykyckling och titta på The O.C. 

Lycka till med era trevliga liv.

On the stereo, listen as we go - nothing’s gonna stop me now.

( Phantom Planet – California - Tchad Blake Mix )

Lite uttråkad chey some inte fått shoppa på länge har kört på "titta runt på internet"-stilen, och nu tänkte hon dela med sig av de finaste sakerna som hon vill ha.
Here it goes, ya'll.





Fint, eller hur? :D
Jag älskar speciellt jeansskjortan, det bohemiska armbandet och klänningen med en rosett på ^-^
Jag ska lätt investera i en jeansskjorta och ett "bohemiskt" armband i sommar. Det har jag velat köpa i flera år nu *dreamy eyes*

Men nu är det dags att soooova.
Sakerna finns att köpa här!
Nattinatti ^-^

Dag ett.

Någon du umgås väldigt mycket med.
Alltså.. Det är ganska många, även om jag garanterat kommer att tappa kontakten med många när vi flyter vidare till olika skolor. Men det får bli flera stycken här, för jag älskar er allihop asmycket. Och om jag har så får det bli bilder där vi båda är med, för det blir finast så. Gärna lite äldre bilder också, haha. För det blir finast så. Oj, det här kommer bli ett långt inlägg :$


Här är Lawliet och jag då, det bar en fin dag, faktiskt. Jag kommer inte ihåg vad vi gjorde resten av dagen, men Lawliet och jag tog våra söta små digitalkameror och fotade med såpbubblor vi ån. Det är en vänskap jag blir ledsen om vi tappar bort. ♥
Jag och Julia har varit kompisar sedan sexan nu, och den vänskapen har haft sina "ups and downs", men vi har klarat oss ända till nian. Och vi har haft så många "ups" att det har varit värt att kämpa för oss, haha. För när det är bra, så är det jättebra, trots flera idiotiska bråk som jag inte ens kommer ihåg vad de var om.
Och så har hon funnits där. Från Ezzie till Michelle, skulle man kunna säga, haha. Eller från Ezzie till Emil, om man skulle sätta det så istället. Och det betyder, och jag hoppas verkligen att hon vet det.


Fina Sofie.
Eller Sfi, som vi så skämtsamt kallar henne. Eller Knubbis *fnissfniss*
Vi har haft massor av fina stunder tillsammans, du och jag. Bland annat den här kvällen/natten, haha. Du, jag, Greta och Towe. Och jag ville egentligen inte komma eftersom jag fortfarande var sur på Greta av någon anledning, haha. Har jag för mig, i alla fall. Men det blev fint, med nachos, chokladfondue och lockar i håret.
Och så har hon ju funnits där när jag mått som sämst. Under panikattacker på skolans toaletter har hon suttit bredvid mig, gett mig en kram, och försäkrat mig om att det inte är så jobbigt som det verkar. Och när jag mår dåligt för att jag känner mig hälften så vacker som alla andra när vi ska till avslutningsmiddagen, så står hon där och pekar ut andras fel och säger att ingen annan heller är perfekt - det är bara jag som ser det så.
Jag och Sofie har haft en meningsfull vänskap genom åren, och jag hoppas att vi inte förlorar den. ♥


Haha, sötalbert ♥
Jag kommer ihåg att vi skrattade när Elin sa att vi skulle få en ny klasskompis som heter "Albert". Och nu kommer jag knappt ihåg hur livet var utan den fina pojken i våra liv. Han kom för att stanna, haha.
Och varje gång livet känns motigt, så vet man att en Albertkram gör det bättre. För en kram från Albert har alltid varit tryggt för mig, haha. Då känns det som att allting kommer att ordna sig, att ingenting ont kommer nå mig när Albert finns där. 
Oj, vad sentimentalt det här blev, då. Det är väl kanske mest för att jag är orolig att jag aldrig mer kommer få en Albertkram efter att vi slutar på Kunskapsskolan. Och i så fall kommer jag sakna den pojken.


Jag måste säga det - det är inte alltid lätt att vara vän med Greta. 
Jag menar... Ganska ofta så är jag i det humöret att jag verkligen inte orkar med henne - men samtidigt finns det humöret när det inte finns någon bättre. 
Jag vet att ofta när man pratar om Greta, så säger de gärna "Hon med brösten?". Fast jag har aldrig sett Greta som
hon med brösten. För mig har Greta alltid varit Greta, den där fantastiska, roliga... Ibland lite självcentrerade personen (fast vi är alla otroligt självcentrerade mest hela tiden, så det säger egentligen inte så mycket om just henne). Tja, ibland undrar jag bara hur många som egentligen tar ett steg tillbaka och ser den där fantastiska personen bakom det där självförtroendet.


Haha, det där är nog min favoritbild av oss. Bästa vännen och jag. Iförd Alberts tröja här också, hmm... Fast jag tror att bilden på mig och Julia, och den här bilden på mig och Hanna är tagna samma dag/helg, så det förklarar saken, haha.
Tja, jag tänker nog inte ens gå in på hur mycket Hanna betyder för mig. För hon betyder så
otroligt mycket för mig, och jag hoppas att hon vet det. Som porslinsfigurer, eller hur stumpan? ♥


Och här har vi Verisperis då. 
Jag måste nog erkänna att jag faktiskt inte tyckte om Vera första gången jag träffade henne, haha. Jag vet inte varför, jag vet bara att jag tyckte att hon verkade tråkig, och jag liksom... Struntade i att lära känna henne mer.
Tack gud för att jag lärde känna hennes senare, haha. Vi har haft så roligt tillsammans, Vera och jag. Särskilt när vi är ensamma, och blir så jävla galna, haha. Vi snurrar runt, dansar, sjunger barnsånger, och... tja, vi blir typ fem år igen när vi är tillsammans, och det är faktiskt grymt härligt. Man kan slappna av, haha. Och så är hon ju äckligt snygg också, haha. Puss på dig, gumman ♥



Det här var den enda bilden jag hittade på Hannes, så det fick bli tillsammans med Sofie. I och för sig orkade jag inte leta särskilt intensivt, för jag vet att jag inte har så många bilder av Hannes :c Synd, han som är så stilig.
Nejmen... Hannes är en fantastisk vän, och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga om honom, haha. Vi är ganska nära, fast på ett... Udda sätt, jag vet inte. Jag tänker på honom som en nära vän trots att jag inte spenderar lika mycket tid med honom som med de andra. Öh. Ah, precis. Jag slutar babbla nu.

Lite andra personer som egentligen skulle få vara med om jag orkade (eller hade bilder :$);

Karolina Jonatan Ludvig Sebastian Kim Daniel Lilja Sara
Helene Viktor Tim Emil Elin Erik Jesper Jonas Manne


Helvete vilket långt inlägg :$ Tog bara sådär 50 minuter att skriva också (och leta efter bra bilder, förstås ^-^). Och så kanske jag gled iväg lite från ämnet... Och ignorerade det där "någon" och bytte det till "några" i huvudet, tihi. Men... Jag hoppas att ni inte dog av uttråkning :> Du betyder för mig - glöm aldrig det. ♥

Bildlista - 30 dagar!

Okej, jag hittade en, haha. Svåårt... Men då ska man bara leta fram en bild varje dag som man orkar, typ. Fint. Och om jag lägger över mina foton på hårdisken kan jag kanske till och med uppdatera i USA, tihi.

Såhär ser den ut i alla fall;

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: En person som du vill vara med.
16e bilden: En bild på dig själv.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

This is the tale of Captain Jack Sparrow - pirate so brave on the seven seas.

( The Lonely Island – Jack Sparrow )

Nio dagar kvar.
Någon är taggad, och det är jag! Haha.

Men idag har väl inte varit världens bästa, kanske. Fast bara för att jag hatar sprutor, och höll på att kräkas när jag låg på britsen, yesyes. Ohögh, jag hatar sprutor >_<
Fast sen fick jag Ben & Jerry och cola av mami, så det känns lite bättre, haha. Och så säger Basse att man kan köpa min kärlek? Bullshit.
Familjen hade en trevlig stund när vi glodde på Total Black Out tillsammans, i alla fall. Grymt roligt när alla skrek över en teddybjörn, haha. 
Och resten av dagen har jag typ degat i sängen och glott på The O.C. Precis som igår. Och som jag kommer göra resten av helgen, typ, så vänta er inte en särskilt taggad uppdatering. 
Haha, jag vet inte vad jag ska skriva om, ffs. Jag borde hitta någon sådana där lista igen. Fast inte för lång, för jag kommer inte direkt hinna uppdatera särskilt mycket i Florida. I och för sig kan jag göra som många andra, och bara slänga in sådana inlägg när jag har brist på annat att skriva - och helt enkelt skita i att göra det varje dag i en månad, typ.
Åh, vad förvirrat det här blev.

Jag har ont i armen. Cepesköterska som tog i högerarmen :< Fast hon var snäll :> Min gamla skolsyster från Sundaskolan, typ, haha. Hon kände igen mig! That's weird, haha.

Men ni får ha det trevligt resten av er långhelg :> Tänk inte på mig, som sitter och degar i sovrummet och lever på B&J och cola. Nope. 

PUSS. (särskilt på dig, Basse. Vi måste ses igen när jag kommer tillbaka från Florida. Vi har inte träffats på evigheter! <\3)

Pretty please, I know it's a drag - wipe your eyes and put up your head.

( Avril Lavigne – Darlin )

Har precis tittat på Grey's Anatomy med mor, det var fint. Och så åt jag en KitKat-glass, tihi. Det var lite mys också.
Bror kom hem från konstert-grejs på sin skola, och då fick jag en burk cola av honom ♥ Bara för att han fick två stycken för konstert-grejset, haha. Snällbroder.

Idag blev det... Stå i cafét hela dagen och ha jour, haha. I princip stå och äta glass och dela ut kortlekar, höhö. Nejmen, lämnat in sista skolarbetet! Utropstecken därva. Då var man helt klar med kunskapsskolan, finally, haha.
Och på tal om kunskapsskolan... Jag fick min kunskapsskolan-tröja idag! :D Inte den där lama skoltröjan som niorna röstade fram med "Absolut Kunskap". Den sög. Men den där myyyysiga som det bara står "Kunskapsskolan.se" på, typ. Och den är så j*vla skön att jag håller på att komma bara genom att dra fingrarna över "fodret", haha.
Fast så har jag varit äckligt trött idag, haha. Så blir det när man sitter uppe till kvart över tre och studerar :3 MEN DET VAR SISTA GÅNGEN, MUAHAHAHHAHA. 
Ursäkta, lite hyper härva. Druckit för mycket kaffe, kanske.
Nejmen, nu är det bara tre meningslösa skoldagar (A-lagsdag, KSAB-galan och SKOLAVSLUTNINGEN (med basgruppsmys :3)) kvar, och sedan är det Hasta la vista Sverige, och Hola USA! :D

Haha, jag är taggad på USA. Elva dagar kvar nu, tror jag..? Och mor och far har införskaffat mini-pc som ska medtagas på resan, haha. Jag får se till att dra hem till någon kompis och tanka över filmer till hårdisken innan vi åker :>

Nu slänger jag in missbrukad Wizarding World of Harry Potter-bild här nere för att visa hur taggad jag är.



Klicka på bilden så får du en liten överraskning ;*

Everybody hurt somedays - it's okay to be afraid.

( Avril Lavigne – Everybody Hurts )

Happ, då var det Juni, då. Öh... För en timme sedan, typ. 

Avslutningsmiddagen igår var helt okej. Det blev mest att sitta ute på bänkarna och prata om skitsaker med vännerna ♥ Fast självklart blev jag alldeles sentimental över att jag aldrig kommer träffa vissa människor efter skolavslutningen igen :< Blögh.
Självklart kommer jag nästan vara glad att slippa en del folk - jag börjar bli så less på vissa! Fast mest less är jag nog på hur jag känner mig när jag är med dem. Äck. 

Idag hade jag hemstudiedag, så jag har suttit hemma och gjort... Jag vet inte vad, egentligen. Tittat på NUMB3RS, glott på Desperate Housewives och... ätit tårta. Yum. Jag gillar inte tårta, haha.
Så nu funderar jag på att börja plugga! Kvar över ett på natten, haha. Stördo. Men jag är inte trött, så det är väl trevligt att göra någonting vettigt för en gångs skull, yepyep. 
Rita, mysigt. Fast jag kan inte rita, och jag vet inte var mamma har lagt mitt ritblock. Såå... Jag får IG i bild då, vem bryr sig?

Det känns som att det var någonting annat jag skulle säga. 
Jo, juste. OM MINDRE ÄN TVÅ VECKOR ÅKER JAG TILL USA!!! ♥♥♥♥♥♥

Puss på pannan ♥

RSS 2.0