She's got a body like an hourglass but she's ticking like a clock.

( Paramore – Misery Business)

Hemma hos Da Greta Chen at the moment och fixar inför avslutningsmiddagen. Själv är jag klar och har hunnit göra en snabbsminkning på Karolina :)
Det har varit en helt okej eftermiddag trots allt. Vi har sprungit runt i underkläder, sminkat oss och... Tja, varit lite tjejiga. Haha, avslutningsmiddagen börjar om en timme och femton minuter, enligt klockan på Gretas dator, tihi.
Men i alla fall. Nu antar jag att vi väntar på Hannes bara, innan det är dags att ge sig ut i det varma vädret och svettas ned finkläderna. Fin bild det där blev.
På tal om bilder så har jag med Mr. Maximilian (Mr. Melvin fick stanna hemma - jag orkar inte släpa runt på honom, haha) - så förhoppningsvis finns det lite fina bilder som trillar in imorgon.
...undrar om jag kan övertala Elin om att får hemstudiedag imorgon... (Och med hemstudiedag menar jag förstås "sitta hemma och spela God of War hela dagen"-dag).
Haha, jag hoppas att ni andra har en trevlig kväll :)
Puss <3

Tio tusen meter upp i luften ser jag allt så klart.

( Veronica Maggio – Jag kommer )

Mina flickor åkte hem för ett par timmar sedan, haha. Jag har spelat tevespel sedan dess, yesyes. Trots att jag borde öva på spanskan egentligen, tihi.
Men det blev en fin kväll. Vi åt pizza, tittade på tjejfilmer, spelade sällskapsspel, gjorde tårta, drack smoothie och... tittade på en Barbie-film, ehehehhehehehe. Mogna kids, yesyes.
Men det blev ett fint födelsedagsfirande, haha. Och så fick jag ett fint armband med tre berlocker (en stereo, handklovar och en Converse-sko, haha. Undrar om mina vänner känner mig, typ.), som verkligen var jättefint :) Tack, finisar för en trevlig kväll. 

Nu är jag trött, haha, så jag funderar på att spela Sims resten av dagen, lalala. För Sims är bra "Jag-är-trött-och-orkar-inte-tänka-så-mycket"-aktivitet. Eller så läser jag en bok, tihi. Eller... Spelar mer tevespel. Lol, jag är bara för nördig ibland, yesyes.

Men nu ska jag väl... hitta på någonting, öh... Vi ses senare ^-^


All my life I've been good, but now I'm thinking "What the hell"

( Avril Lavigne – What The Hell )

Happ. Nu har man lite flickor över härva. Karolina, Sofie, Julia och Vera, och vi har haft det awesomeroligt, haha. Ätit pizza, gjort tårta, grillat marshmallows och glott på chickflicks, typ. Och spelat Harry Potter-spel, hehe.
(JAG VANN, DAAAAH :D)

Vad mer finns det att säga? Ööööööh... Redovisade musiken idag? :D VG, hmm... Men det är okej ändå. Och om jag redovisar spanskan muntligt på måndag så kan jag fucktiskt få ett VG där också, det är bra. Bra, bra, bra. 

Men... Nu blire... Jag vet inte - galenskaper? 

Ta-ta!

Day ten: one confession.

Jahapp, jag vet inte riktigt vad jag skulle kunna bekänna nuva.
Jag är inte direkt en privat person, haha. Men... Jag tänkte att jag kunde räkna upp de confessions som har kommit med i de här "10-dagar"-texterna ändå, så blir det som en confession att jag har... confessiat såhär mycket, öh...

Jag har inte varit lycklig på länge.
Ibland tror jag att ätstörningarna är påväg tillbaka.
Jag har aldrig varit kär.
Jag är lite ytlig ibland, haha
Jag blir glad av att lyssna på Avril Lavigne

Och så en liten ointressant random confession;

Jag var bäst på vårat engelska grammatikprov ;D

And that puts an end to this journey, haha. Får se om jag hittar någon annan mysig lista i framtiden - den här med tio dagar var rätt nice eftersom jag brukar tröttna om jag ska göra i 30 dagar :$ Haha.

Tarar!

Like a cat in a bag, waiting to drown.

( The Verve – The Drugs Don't Work )

Jag ger upp.

Det är inte meningen att jag ska komma in på Enskilda. Då skulle inte allting gå så åt helvete för mig hela tiden. Och nu orkar jag inte mer - jag orkar inte kämpa för ett VG i spanska, jag orkar inte bry mig om att jag bara får VG i svenska, jag orkar inte bry mig om att jag får typ G i matte, jag orkar inte bry mig om failade musikuppgifter och SO-uppdrag. Orkar inte bry mig om att jag får ett G i bild. Jag orkar inte bry mig längre. Det är lättare att bara ge upp.

De senaste veckorna har allt som har med skolan att göra varit emot mig. Jag kommer säkert få IG på engelska grammatikprovet, bara för att ödet vill retas lite till. Och även om jag sätter mig ned och skriver om steg 20 och steg 25 i spanska så kommer säkert någonting hända - jag tappar min dator i en vattenpöl, typ.
Jag orkar inte längre.
Kunskapsskolan har varit ett helvete från dag ett, med alldeles för höga krav. Och det gick utför i sexan, sjuan, åttan, och nu i nian så räddade de mig med personliga vägar och sådant crap. Fast nu kan man inte det längre.

Jag kommer öva till musiken, för det skulle vara hemskt mot Vera och Karro om jag inte ens försökte, men sen får det vara nog. Jag orkar inte längre. Jag skiter i om jag sluta olycklig på Tessin och tar livet av mig i en container. Jag orkar inte mer.

And that is why I smile, it's been awhile since everyday and everything has felt this right.

( Avril Lavigne – Smile )

Jahapp. Då var man en dag äldre då, haha. Eller "ett år äldre", som man brukar säga.
Fast det har inte direkt varit någon speciell dag, eller så. Skola, tandläkare, middag, dator. Kanske ska öva lite till musiken sen. Och spela tv-spel. Och ta en dusch. Great.
Nejmen det har varit en okej dag, trots att jag ogillar födelsedagar. Massor av oförtjänad uppmärksamhet, bara. Äsch. Men vi hade lite roligt när vi skrev kommentarer på någon åttas uppsats. Det blev fint.
EN JÄTTE? VAR?!
I lol'd.

Meeeeeen... När jag hade varit hos tandläkaren så gick jag in på Ica och hämtade ut mitt paket :3


( http://www.bubbleroom.se/tjej/rob-ls-rib-bolero-black-svart )

Så det är lite fint, då har jag allt utom tights till avslutningsmiddagen, yepyep.

Anyways. Nu blire lite... Öh, någonting. Facebook kanske, eftersom jag har återaktiverat den nu ^-^

Pöss, jag bjuder på en gammal bild :D


Day nine: two favorite songs.

Öh, yea, sure...


All Time Low - Weightless



Avril Lavigne - Smile
Alltså jag vet att den är skitdålig egentligen, men jag tyckte om henne när jag var mindre, så jag blir glad när jag lyssnar på hennes musik :$ Och så är hon ju snygg. Och håret ♥♥

Day eight: three turn ons.

Humor.
Personlighet.
Utseende :$

Do do doo, do do doo, do do doo, do do do dooooo (eller något sånt, haha)

( Klaus Badelt – He's A Pirate )

Tihi. Pirates of the Caribbean var awesome, as usual. Och vi var och åt på fina Rhodos innan filmen, och så köpte vi PIRATMENYN. Mhmn, nu har jag en fin plastmugg med en actionfigurjacksparrow på. Avis du blev nu, yepyep.
Tihi, nu ska jag försöka fixa naglarna lite, ohja. Och för det kommer jag att behöva nagellack, en tidning, tvättsprit och överlack. Nyfiken? I thought so.

Ta-ta, everyone!


Day seven: four turn offs.

När man är för dryg.
När man har ännu torrare humor än jag, haha.
När man är för ytlig.
...jättefula människor :$$

Ahaha, motsägelsefullt, ohja.

Jag slänger in inlägg i inlägget, mhmn... 
Idag är det hemstudiedag, wihoo. Fast jag har inte studerat någonting :$ Det får bli ikväll. Fast sent ikväll, för senare så ska jag in och titta på Pirates of the Caribbean tillsammans med Towe och Älsklings-Sofie :3 Det blir fint. 
Och därför ska jag knalla in i duschen nuva, så vi ses kanske senare ikväll!

Tarar!


I wanna be laughed at, laughed with - just because.

( All Time Low – Weightless )

Tihi, nu har jag fixat lite fina bilder! På saker jag fick yesterday, mhmn... Så kommentera, will'ya? 


Skor till avslutningsmiddagen! Fast ni vet inte hur klänningen ser ut, haha. Men det blir fint.
( Från J.C. )


Skolavslutningsklänningen, haha. Mer får ni se på skolavslutningen! (och jag kanske lägger upp en bild här den dagen också ;3)


Och älsklingsbästis gav mig min födelsedagspresent! Åh, vad snäll hon är ♥
Lila Converse, obviously, och jag ska ha dem på skolavslutningen, tihi.
( Hmm... Skolavslutning i sjuan: Svarta Converse. Skolavslutning i åttan: Gula Converse. Skolavslutning i nian: Lila Converse. Någonting säger mig att jag tycker om Converse lite grann :$)

Men ni får ha det bra resten av dagen! Pussy ♥





Day six: five things you like to do.

Spela spel.
Läsa böcker.
Fotografera.
Köpa nya skor.
Mysa med vänner 8-D

Scaramouche, scaramouche, will you do the fandango?

( Queen – Bohemian Rhapsody ) We Will Rock You-minnen ♥

Idag hade jag tänkt åka till Norrköping, men mamma orkade inte, så det blev bara att strosa runt i butiker i Nyköping med älsklingsbästisen ♥
Men det blev ändå bra! Jag hittade en klänning till skolavslutningen (fast det tänker jag inte lägga ut bild på än, tihi. Kanske suddbild imorgon (Om Kim kan ta och leta fram mitt minneskort -.-)) och skor till avslutningsmiddagen 8-D Och det blev inte så dyrt, faktiskt. Duktig chey.
...och jag fattade inte att det var 25% rea på skorna först, så nu har jag ett par hundringar extra i plånboken, tihi.

Men sen blev det hem till Hannis, titta på Desperate Housewives och dricka energidryck - härliga tider, haha. Och så gick vi på promenad på kvällen och blev uppätna av mygg, haha.

Mycket fin dag ändå, hoppas att ni hade det lika bra :)

Day five: six men you think are really handsome.

Tidsinställt inlägg, ohja. Eftersom jag kanske inte är hemma så mycket under lördagen ;3 Så här får ni lite ögongodis! Ngehehe. "Six men you think are really handsome", well I'll give it a go! Puss ♥

Alex Pettyfer

Andy Sixx

Chad Michael Murray

Christopher Drew 

Johnny Depp

Tom Felton

Day four: seven things that cross your mind a lot.

Honestly? Harry Potter, haha.
Hur äcklig jag är.
Kläder, smink, hår - utseende helt enkelt (både mig själv och andra)
Fotografering.
Musik (oftast låttexter, dårå)
Hur mycket jag inte är värd allt jag har.
Mat.

I feel I've come to realize how fast life can be compromised. Step back to see what's going on - I can't believe this happened to you.

( Sum 41 – The Hell Song )

Jag har inte skrivit ett ordentligt inlägg här på några dagar, men ni får lite uppdatering i alla fall, huh? :D 
Jag funderar på att skriva de andra listorna som tidsinställda inlägg, så behöver jag inte bry mig mer den här veckan, haha. Inte för att det är "jobbigt" att blogga eller så, jag känner bara inte riktigt att jag har tid. Men nu måste jag bara skriva en debattartikel, typ. Sen kan jag sova fram till tisdag, haha. Nej, jag har en del jag måste göra i helgen, men det löser sig säkert.

Nästa vecka fyller jag sexton år också! Och om typ... tre veckor (?) slutar jag officiellt grundskolan! Åh, vad spridda känslor det blir, haha. Jag kommer sakna alla de här vännerna som jag vet att jag inte kommer hålla kontakten med, typ :< Fast samtidigt är jag lite excited över Lawliet och min "kontorslampa"-plan, haha. Det blir fint. Vi kommer äga.

OCH OM DET ÄR TYP TRE VECKOR TILL SKOLAVSLUTNINGEN SÅ ÄR DET TYP TRE OCH EN HALV VECKA TILL HARRY POTTER-VÄRLDEN!!!!
Förlåt, jag var bara tvungen att få ur mig det :)

Alltså, haha. Jag ska nog plugga lite nu, innan jag blir för trött.

Kramis


Tihi, jag slänger in lite fotobomb med gamla bilder härva!



Day three: eight ways to win your heart.

Var inte rädd att bjuda på dig själv.
Var snäll/omtänksam :)
Var villig att lyssna lite ibland.
Klaga inte på småsaker.
Ha en hjärna, haha.
Uppskatta detaljerna i livet!
Ha lite humor, haha.
Var lite snygg också. ( jag är inte perfekt, haha )


Day two: nine things about yourself.

1. Jag är extremt blyg.
2. Mina favoritböcker of all time är Harry Potter-böckerna.
3. När jag ser mig själv i spegeln blir jag äcklad.
4. Jag har aldrig varit kär på riktigt.
5. Jag kan spela tvärflöjt, piano och en del gitarr.
6. Jag är rädd för massor av saker, haha. Clowner, insekter, hundar, höjder, ensamhet, och så vidare
7. Jag trodde väldigt länge att Borlänge ligger i Blekinge, haha.
8. Jag tycker om att spela spel 8-D
9. Jag saknar att vara liten.

Day one: ten things you want to do before you die.

Wieho, eller något. Let's get started.

1. Åka till USA.
Fast det blir ju av om mindre än en månad i och för sig, haha. Men ändå. Då får man väl stryka den punkten från listan då då (då då. då då. dådådådådådå)

2. One... sentence?: The Wizarding World of Harry Potter.
Ahaha, det är lite insane hur mycket Harry Potter påverkar mitt liv. Och det säger ju ganska mycket om mig att Bellatrix Lestrange är min favoritkaraktär, hmm...

3. Bli kär.
Och då menar jag inte den där dumma mini-förälskelse-det-pirrar-i-magen-grejen som man har varit med om flera gånger. Jag menar the real deal.

4. Åka utomlands med bästa vännen under en längre tid.
Det är fint. Roadtrip eller tågluffa kanske?

5. Klara mig genom Kunskapsskolan.
Det säger ganska mycket om min skola om det är ett av mina mål i livet att klara mig genom skoltiden, haha.

6. Åka till Storbritannien.
Haha, yes. Storbritannien, också. Inte England eller Skottland eller något, utan Storbritannien. Helst vill jag ta mig till Irland också :>

7. Åka Fritt Fall.
Alltså haha, jag har höjskräck som in i helvete. Men jag vill göra't. Någon gång. I framtiden. Låååångt in i framtiden. Lol.

8. Skriva färdigt en bok.
Alltså, jag har ju skrivit färdigt "berättelser" redan, som är ganska långa. Men jag skulle inte direkt vilja kalla dem böcker. Så ett mål i livet är alltså att skriva en hel bok. Kanske dags att skriva färdigt Like waiting for a train..?

9. Bli smal igen.
Alltså, haha. Jag klarar inte ens av att skriva en lista utan att känna mig anorektisk igen. Helveterå.

10. ...bli lycklig.
Alltså... Verkligen lycklig. Jag har inte varit det på så länge, haha. Visst, jag kan vara på bra humör, eller allmänt glad. Men jag har inte varit äkta lycklig på länge. Jag vill bli lycklig någon (några? :D) gånger i livet innan jag dör.

And that puts a punkt på that!
Godnatt äckelapor. Jag behöver sova så att jag inte svimmar i skolan imorgon, tihi.

I wish I could bubble wrap my heart - in case I fall and break apart.

( McFly – Bubble Wrap )

Tihi, jag hittade en till sådan där lista som jag kan följa i tio dagar, bara för att ha något att skriva om *visselvissel

Såååå...

Day one: ten things you want to do before you die.
Day two: nine things about yourself. 
Day three: eight ways to win your heart. 
Day four: seven things that cross your mind a lot. 
Day five: six men you think are really handsome. 
Day six: five things you like to do.
Day seven: four turn offs. 
Day eight: three turn ons. 
Day nine: two favorite songs. 
Day ten: one confession

Så det blir ju fint, haha. Lite info om mig va.
Så nu ska jag skriva första inlägget innan jag går och lägger mig. Puss och tomat <3

There are many things that I would like to say to you but I don't know how.

( Oasis – Wonderwall )

Felicia gör sig redo för en natts pluggande, yesyes. Och om jag blir klar efter klockan tre så skiter jag helt enkelt i att gå och lägga mig, tjoho! Titta på Desperate Housewives tills det är dags att gå till skolan eller något, haha.
Nejmen... Jag gör mig redo. Jag skulle ta en bild på hur redo jag är, men Kim har ju slarvat bort Mr. Melvins minneskort, så jag får väl berätta vad fint uppraddat allting ser ut på skrivbordet :3
Tihi, i ordning då!
Hink med kaffe, salta kex (ni vet sådana där man brukar äta äckelost på? :>), gigantisk mango/banan smoothie, knäckemackor och... Plopp. Tihihihihi. Busigt med lite godis där på slutet, haha.

I alla fall. Jag ska göra... En komparativ analys, en författarbiografi, en debattartikel, och... Vad det nu är man ska göra på steg 26. Det har jag typ aldrig fattat egentligen.
GODNATT MINA SMÅ ÄPPLEN. Jag hoppas att ni är lika hyper som jag var på Gröna Lund, och inte kan sova, hihi. Smsa mig i så fall!

:> <3

But I know - if you keep comin' back for more then I'll keep om tryin'.

( Poco – Keep On Tryin' )

Yao, nu är det tekniskt sett lördag då, men jag har inte sovit än - så in my head är det fredag! :>
I alla fall.
Igår var awesomesås, yesyes. Hela nian åkte till Stockholm - Moderna Museet, Nobel Museet och Gröna Lund! :D That's awesome.
Moderna var ganska fint - fotoutställningen var ganska intressant, även om jag tycker att det skulle varit mycket bättre om vi fått gå runt själva istället för att ha en guide som berättade vad han tyckte om bilderna, haha.
Nobel Museet var också intressant, och vår vackra mening blev "Vår Doris hon andas och uppslukas på planet budda katt". Haha, ingen fattar det där :3

Grönan var fett awesome! Tihi, jag har aldrig åkt berg-och dalbana i hela mitt nästan sextonåriga liv förut, men jag älskar't! Tihi, jag blev fett adrenalin-junkie, och åkte allt. Utom fritt fall, men det är jag för feg för, haha.
Men jag åkte till och med Insane! :D TVÅ gånger! En gång framlänges och en gång baklänges, haha. Och Jonatan var söt och skrattade inte åt mig när jag skrek (VILKET ALBERT GJORDE NÄR VI ÅKTE JETLINE. Bög.).
I alla fall, fett fin dag blev det. En fin dag med avgångsklassen på Kunskapsskolan, haha. ♥
Jag kom hem typ tjugo över tolv/halv ett i natt (eftersom vi fastnade i en trafikkö någonstans utanför Södertälje, hmm), och trillade i säng. Och så sov jag fram till tjugo över två idag, när pappa kom hem från jobbet, haha. Han tyckte att jag sovit tillräckligt, fniss.
Men sen har jag typ bara degat i sängen och tittat på fjärde säsongen av Desperate Housewives hela dagen, och klagat på hur ont jag har i hela kroppen, ngehehehe.
Jaja, jag är helt slut, så jag ska nog trilla i säng snart. Efter "ett" avsnitt av Desperate Housewives. EHEHE.

Puss på er, i alla fall. 
Jag hade Mr Maximilian med mig, men jag fotade ingenting, så det blev inga bilder - men ni får en Google-bild istället, YES!



Insane (Lägg märke till att den är typ lika högt upp som fritt fall, JISSES!) och Jetline (den ljusblå, då. Den lila är "Vilda Musen", vilken jag också åkte, i och för sig ;o)

I've got your back if you've got my hand, this isn't over it just began.

( Anberlin – Audrey, Start The Revolution! )

Tihi, det känns som att jag kommer bjuda på värsta bildbomben någon gång snart, haha. Jag har ju hittat massor av söta saker! :o
Min avslutningsmiddagsklänning (från "Kling" :>), en Hello Kitty-dryck, min fototapet? Det där fina fotografiet av mig och bror när vi var små? Tulpanerna som jag och Hannis plockade i lördags? De där störa bilderna av Hannis? x) Haha, det finns så mycket fint i världen, alltså.

Men jag tänkte bara slänga in ett inlägg för att visa att jag fortfarande lever, hehe. så puss!


Tihi, jag slänger in en gullig bild av mig och Erik! Sommaren 2010? <3

Baby we can photoshop until we're both rolling on floor laughing.

Hejsan noerdz.
Nu har ni inte hört från mig på några dagar, hehe. Men jag har inte orkat slå på min dator. Inte ens idag - just nu sitter jag vid min mors dator och skriver (vilket är varför det blev en random rubrik som inte är en låttext, fnissfniss).
Senaste veckan har varit ett helvete. Jag har haft tre prov (NO, Matte Nationella och Idrott och Hälsa), NO-uppdraget skulle lämnas in och så hade jag massor av redovisningar, typ. Hm, härligt.
Mennnnn... Mitt SO-uppdrag gick tydligen åt helvete, och jag fattar inte hur de har bedömt dem över huvud taget. Härligt. Men... Förra veckan fick jag veta att jag fick VG på Nationella provet i biologi i alla fall :D Och MVG på alla delar i engelskan. Yesyes, imponerad? Oh yes indeed...

Idag köpte jag en fin klänning till avslutningsmiddagen (vilket ni kanske kan få bild på om några dagar, hihi), och imorgon ska jag leka (ha fettodag) tillsammans med min bästa vännis :>

Puss och fisk!

Jag vägrar att inse, du sviker mig alltid. Jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig.

( Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan )

Alltså jag vet att jag länkade den här låten för några dagar sedan, men nu blev det så :s

Tihi, jag behövde en paus från mitt novellanalys-skrivande. Just nu analyserar jag "Att Döda Ett Barn" av Stig Dagerman. Fett mainstream man är då.
Idag lämnade jag in ett failat NO-uppdrag på en och en halv sida, och skrev ett failat NO-prov som knappt är värt ett G :s Och så har jag börjar göra smileys igen, gaaah!
I alla fall. Jag gick bara in lite här eftersom jag behövde ett par minuters paus. Busigt, haha.
Jaja, jag borde fortsätta. Fast först slänger jag in någon bild här :>


Alltså jag skrattar varje gång, haha.

Tihi, puss äckelbarn :*<3


RSS 2.0